2009. március 11., szerda

ICA Születésnap március 26-án a Centrálban

A héten ugyan nem lesz Centrifuga, de mindenki jegyezze fel a naptárába a következő időpontot: március 26-a este hét óra. ICA betölti negyedik életévét, s ez alkalomból szeretettel várunk minden érdeklődőt, valamennyi szerzőnket, és jövendő szerzőnket, támogatónkat és olvasónkat, hogy jöjjön el és ünnepeljen velünk!


A születésnapon ICA előző évét értékeljük, s néhány, a blog tíz hónapos történetéből válogatott, emlékezetes bejegyzést vagy bejegyzés-részletet olvasnak fel meghívott szerzőink. Lesz oklevél és Centrifuga-díj, hogy a tavaly indított hagyományainkat is őrizzük.



Rövid részletek hangzanak el mások mellett Bak Zsuzsa, Becsey Zsuzsa, Bereményi Réka, Bitó László, Bódis Kriszta, Borsi Éva, Bumberák Maja, Büky Anna, Dányi Dániel, Tímár Magdi Cilin, Czapáry Veronika, Csobánka Zsuzsa, Gordon Agáta, Gyárfás Judit, Györe Gabriella, Győrffy Réka, Harangi Andrea, Irgalmas Zsófia, Kiss Noémi, Lángh Júlia, Lázár Júlia, Lovas Nagy Anna, Pávai Patak Márta, Urbányi Eszter, Sándor Bea, Soós Attila, Szécsi Magda, Szilágyi-Nagy Ildikó, Tandari Éva, Weininger-Völgyi Edina, és mások műveiből.

Bocskor Bíborka biztosan itt lesz – a többi legyen meglepetés!

Mindenkit szeretettel vár a negyedik évét betöltő Irodalmi Centrifuga Élőfolyóirat és Honlap.

Nincsenek megjegyzések: