2009. február 21., szombat

Párkapcsolatterápia Bácskai Júliával

Bácskai Júlia pszichológus "szabadszóműves" párkapcsolat-szerelés címmel indít terápiát pároknak. A kiscsoportos találkozásokra március elsején és március nyolcadikán kerül sor. A kapcsolatelemzés, konfliktuskezelés, és mások magatartásmintáinak végigtekintése a pszichodráma és metakommunikációs gyakorlatok segítségével válik lehetővé. A program ajánlóját olvashatják.


"Ne dobd ki a párodat. Lehet, hogy van még annyi bennetek, hogy kis törődéssel jobban fusson a kapcsolat. Ne dobd ki a párodat, ha szereted. Ne dobd ki, ha ő szeret. Érdemes felfényezni közös élménnyel, érdemes feltölteni az akkumulátort, egymást jobban megértve, megismerve új lendületbe hozni az együttélésben megfáradt párkapcsolatot.

Várom bármilyen korú-, bármilyen nemű élettársak, együtt élők, házasok, együtt járók jelentkezését, akik elgondolkoztak a fenti bevezetőn. Új kiscsoport indul pároknak, PÁRKAPCSOLAT-SZERELÉS címmel. Március elsején és nyolcadikán.

- Cél: együtt élő- együtt járó pároknak, akik szeretnék jobban érteni-érezni egymást. Konfliktusok elemzése, feldolgozása, rácsodálkozás: mások ezt hogyan oldják meg? Szeretitek egymást, de veszekedtek? Lopakodó unalom? Féltékenység? Felrobbanó bombák a párkapcsolatban, pl. eltérő érdek, érdeklődés, szexuális igény, kulturális programok, pénzügyi viták, eltérő családi előzmények, gyereked- gyereke, közös jövő, stb.
- Módszerek: pszichodráma, metakommunikációs gyakorlatok, kommunikációs kérdések
- Csoportvezető: Bácskai Júlia pszichológus "szabadszóműves"
- Jelentkezés és információkérés: pszichoszinhaz@gmail.com

Bácskai Júlia legújabb könyve egy pszichoterápiás folyamat regénye, A másik arcod címmel.
A könyvről Gordon Agáta recenzióját ICA-n olvashatják.
Interjú Bácskai Júliával a Bookline oldalán.
Egy ajánló a könyvről a kultúrpart oldalon is olvasható.

Nincsenek megjegyzések: