2008. augusztus 13., szerda

Móricka és az Angyalkommandó

Sikeres akciót hajtott végre az Angyalkommandó augusztus 12-én koradélután.
4 angyal vett részt a móricka fedőnevű műveletben, több híresség szellemét (többek között Mórickáét!) hordozva és spirituális erejüket kérve segítségül. - ICA helyszíni beszámolója az Angyalkommandó I. akciójáról, az Angyalkommandó akciójának média-megjelenéseivel.

Pontosság, hatékonyság. Az angyalkommandó jelmondatához illően érkezett a Gellért tér közelébe három különböző irányból. Cinka Panna angyal például egy autóból pattant ki. Gyors átváltozás, és a négy szárnyas könnyedén indult a célobjektum irányába, ahol már kis csapat várta őket némileg unottan, de a szárnyasok megjelenése színt vitt az életükbe. Gandhi angyal sajtóanyagot osztott, bemutatkoztak egymásnak angyalok és média, készülődött az előadás, hogy kettőkor összedugják fejüket az angyalok és elinduljon az akció.

"Szeretünk és értünk! Az angyalkommandó 4 angyallal a móricka akcióra készen áll. Az angyalkommandó az összefogás az erőszak ellen civilcsoportosulás művészeti akciócsoportja, mely angyalaival a gyűlölet és a kirekesztés ellen lép fel. Most a Móricka vicclap uszító hangvételét fogjuk semlegesíteni." - jelentette be Cinka Panna angyal.

Jókedvű sürgésbe fogtak az angyalok, söprögettek, forgolódtak, felmostak és tollseprűztek - tisztogatták a térséget a negatív mentális energiáktól. Közben Cinka Panna angyal a főszrekesztőt kereste a szerkesztőségi kaputelefonon: angyali eréllyel szólt fel a szerkesztőségbe, de nem találta, mert épp nem volt ott és természetesen a többiek sem értek rá. Nehéz az angyalokkal szembenézni...

Szertartásos szájápolás következett: az angyalok megtisztították Szűcs Albert bábut a gyűlöletkeltésre alkalmas lehelettől, majd Angyali Nyilatkozatot tettek:

NYILATKOZAT

Az angyalkommandó 2008 augusztus 12 móricka elnevezésű akciója során
A TÉRSÉG GYŰLÖLET FAKTORÁT AKTUÁLISAN KÖZÖMBÖSÍTETTÜK!
AZ ANGYALKOMMANDÓ NEVÉBEN: gandhi angyal, szubeurópai mária angyal, tandari éva angyal, szécsi pál angyal, domján edit angyal, papp laci angyal, cinka panna angyal

Szívesen vesszük alábbi angyalok kiállását akciónk mellett: bangó margit angyal, szécsi magda angyal, oláh ibolya angyal, győzike angyal, zsigó jenő angyal, valamit a romantik angyalbrigád, a száztagú angyalszázad, a szomjas éjszaka harsonás egylet, és így tovább!


"Mi négyen, itt és most az említettek emberi és szellemi teljesítményével közömbösítjük a kártékony szellemet" - mondta a sajtónak Gandhi angyal. "Mi a harmadik politikai erő, a politikamentesség terében működünk" - tette hozzá Cinka Panna angyal.


(Fotó: Járdány Bence. Forrás: hírszerző.hu)

Média szeret és ért, az angyalkommandó üzenete elegánsan egyszerű: EMBER EMBERNEK ANGYALA.

A kommandó dolgavégeztével átsétált a városon - dudáltak az autók, integettek a villamosról, ők pedig csak mentek, libegtek tovább útjukon. Betértek az Angelikába is: "Mi járatban, verejtékes kisangyalok?" - kérdezte a fizetőfiú, majd hátratessékelte őket a nézgelődő asztaltársaságok között és a pultoslány meghívta őket egy-egy pohár vízre. Ezt követően a Margit hídon láthatták a négy angyalt, később pedig a Jászai Mari tér környékén nyomuk veszett.

Azonban néhány óra elteltével felbukkantak a médiában!

A hírszerzőn, a 168 óra honlapján, a Magyar Nemzet Online-on,
az Új Szó honlapján, a Híradó honlapján vagy a HírCentrum összesítésében.

Aki videót szeretne látni az eseményről, az a videa.hu-n megteheti.

Angyalkommandó a blogtérben
Angyalkommandó kontakt: angyalkommando@gmail.com
Bővebben az Angyalkommandóról és az Összefogás Mozgalomról ICA-n

Gordon Agáta

1 megjegyzés:

becsey zsuzsa írta...

Mostanában rég nem olvastam ilyen szellemeset. Szinte felvidít. Mindenesetre reggeli kezdésnek több mint jó, egészen üdítő.
luckylany... különösen cseng vissza, most még úgy tűnik, odafentről. aztán mégis. szívesen fognék kezet egy ilyen angyallal, ki képes mély álmomból felébreszteni.