2008. július 23., szerda

Szécsi Magda: Nem vagyok se jobb se baloldali!!! (válaszfélék mocskos üzenetekre)

„„mivel a magyarságomat is kétségbe vonja, így kénytelen vagyok Nemeskürty István professzor úrral bebizonyítani, hogy én, és minden cigány ember, minden itt élő meleg ember magyar!:"...a XVI. században a magyar nyelv kivirágzott, a nyelv volt a meghatározó, azok voltak a magyarok, akik magyarul érintkeztek.."” - Szécsi Magda felhívást intézett, hírré lett, sms-eket kapott és most válaszol is rájuk.


Ahogy eljutott 50-es IQ-val is alig rendelkező, aligemberek agyáig a hír, hogy "szőkén a magyar gárda ellen" tiltakozni is lehet ám!, na rögtön hírt kaptam a jó édesanyámról, akiről kiderült,hogy nem csak a világ legjobb töltött káposztáját tudta megfőzni, de titkos életet is élt, miszerint "tetves cigánybuzi kurva.." volt, aki képes volt engem az ősi, magyar paradicsom, édeni (cigány és melegmentes álmokat dédelgető) világba, mint felesleges maradékot kiszarni. bevallom hívő lelkemet megviselte, hogy születésem ténye nem lesz soha állami ünnep, de Árpád-házi Szent Erzsébet, akivel naponta beszélgetek buddhista füstölők illatában tórát lapozgatva, azt mondta, hogy isten szeret engem, és ne törődjek az olyan fikázókkal,akik ott is aratni akarnak, ahol nem is vetettek. Toleranciát, szabadságot semmiképp. Én csak írjam a magamét. Hát, írom...
Az állítólag Adyn táplálkozott sms írónak üzenem, hogy én sosem ennék egy Ady köteten, mert annál sokkal jobban értem és szeretem a költőt, és hogy nem Dávid űzetése óta, amit a magyar garda úgy szaroz, mintha fizetnének érte! ebből a szarozásból és cigányverésből lett elegem, aki egy szelíd békés tehén vagyok. ha a szelíd békés tehén tőgyét veri a falba, ott nagy baj van mar, ezt a hülyéknek is tudniuk kellene! Igen. Beszélgettem Dávid Ibolyával minisztersége idején. Rendkívül okos, kedves nő. Nem a Káma Szutra volt a témánk, hanem Erdély. Dicsérte Erdély örök érvényű szépségeit, amivel én tökéletesen egyetértettem! és igen. láthatott az smsezö soha nem buzizott, soha nem cigányozott!, így a torkomban (és nem a seggemben) működő hangképző szerveim nem hagytak cserben, mint máskor, ha például lelki szellemi fizikai mocsoktulajdonosok akartak szóba állni velem...nem állok szoba akárkivel! * december 5. gyásznap volt nekem is, az erdélyi magyarság és minden határon túli hazánkfia miatt, de a nagy gyászban nem felejtettem el a fidesz panelpatkányozását, ahogy a gárda elleni mozgalom sem feledteti el velem az őszödi beszédet..!! * a "magyarul se tudsz te buzikurva.." kezdetű, 2 emeletes mondat boldogtalan tulajdonosának agyáig milyen nyelven juthatott el a szőkésvörösestükrös felhívásom??? csak nem az évek óta elfojtott és szégyellt szex nyelvén?! mivel a magyarságomat is kétségbe vonja, így kénytelen vagyok
Nemeskürty István professzor úrral bebizonyítani, hogy én, és minden cigány ember, minden itt élő meleg ember magyar!:"...a XVI. században a magyar nyelv kivirágzott, a nyelv volt a meghatározó, azok voltak a magyarok, akik magyarul érintkeztek.." * az "szdsz-es fasszopó.."ábrándozós üzenet irója jobb ha tudja, a nyelv volt a meghatározó, azok voltak a magyarok, akik magyarul érintkeztek.." * az "szdsz-es fasszopó.." ábrándozós üzenet írója jobb ha tudja, hogy szívesen szopnám az szdsz (fidesz, mszp stb.) körbemetélt vagy nem metélt faszát abban az esetben, ha a legkiválóbb roma politikus, Zsigó Jenő az szdsz színeiben parlamenti képviselő lenne! de mivel minden párt fél egy valóban tanult okos cigánytól, ez csak falra hányt szexuális ajánlat marad...
a "megakarszdöglenitedög?" kezdetű üzenet nincs ellenemre!!! szívesen széttépetném, lelövettetném magam húgyagyú náciképződményekkel, ha biztosan tudnám, hogy utána békén hagynák a fajtámat és persze a melegeket!! is! * a mocskolódó üzenetekre innentől nem fogok válaszolni mert ennél mélyebbre szellemileg már (egészségkárosodás nélkül) nem lehet süllyedni!na jó! mivel bízom a magyar orvostudományban, egyre még válaszolok a sok közül. "azért kell baszogatnod a fideszt, mert Orbán Viktor nem gennyes buzi?" milyen unalmas kérdés ez! a kérdés úgy lenne izgalmas, "indiaban a helyed"-del záró sms-ező férfi, ha azt kérdeznéd, hogy azért kell baszogatnod a fideszt, mert Orbá Viktor nem baszogatja gyönyörűséges fiúszerelemmel Gyucsány Ferencet vagy viszont? ha ilyen módon baszogatnak egymást, hidd el, béke lenne Magyarországon és senkinek sem kellene félnie attól, hogy szétverik a pofáját, hogy belőnek az ablakán egyenruhás rémek, vagy hogy jut -e minden napra ennivaló az emberek asztalára. hát sajnos nincs jó hírem faszikám! a két vezető politikus nem meleg és még csak nem is cigány! egyébként nem baszogattam a fideszt! ezt csak akkor érezhetted így, ha a szarszagú magyar gárdát a fidesz szülte erre a kurva világra, amiben egy roma, egy meleg mindenképpen jobb illatú egy olyan embernek mint én vagyok, aki se jobb, se baloldali! középen állok mint egy jól működő szépséges cigányfasz, amire te is ráhajolnál szívesen, de félsz, hogy egy szűk, nedvesen lüktető, mély cigány picsába jutnál! szabadulj már fel baszd meg! vállad azt, aki vagy valójában...! fasiszta egyenruhába csak az bújik, aki máshova képtelen bebújni...Hitler nemi élete is szar volt. fogadjunk hogy ez is közrejátszott a világégésben, amiben millió és millió meleg, cigány, zsidó szívta
meg gyászos szexualitását. Ebből is láthatod, hogy egy jó dugás világot megmentő hatalommal bír...*

2 megjegyzés:

hobbihilda írta...

Tisztelt Szécsi Magda!

Én még ilyen szépet nem olvastam. Mocskolódó üzenetekből transzformálni humort, lírát, kemény választ - olvasni is gyönyörűség.
Köszönöm.
Lovas Nagy Anna - magyar leszbikus, aki boldog, hogy ezzel a nyelvvel élhet, alhat, ébredhet

Kibic írta...

Tetszetős, szórakoztató írás. A teljes mértékű szórakozást csak a tény árnyékolja be, ami okán megszületett. Olvasása közben elgondolkodtam. Valóban mi teszi a Magyart Magyarrá?
Azt már régen nem lehet mondani, hogy vérszerinti őseink Vereckénél jöttek be az ország területére. Valóban jött be ide egy nép, de ami itt azóta történt, egy régi vicc poénjával élve: örülhetünk, hogy nem ugatunk.
Bejövetelünkkor is éltek már itt népek, kalandozások során hoztunk is szuvenírként pár nemzet gyermekeiből, később egy nagyobb Tatár turistacsoport távozásakor az ország működőképességének megtartásához szükségessé vált importálni nagyszámú lakosságot. A Török vendégmunkások nálunk is időztek vagy 150 évet és volt itt kisebb nagyobb bevándorlás is. Óhatatlanul keveredett a nép és mára nem hiszem, hogy maradt olyan ember, ezen a vidéken, aki kijelenthetné, hogy felmenői között nincs más nemzetből való. Vér szerint már régen nem vagyunk azok a Magyarok, akik egy fehér lóért leboltolták annak idején az ingatlant.
Hogy a nyelv lenne az összetartó, az tenne Magyarrá? Ez sem teljesen igaz. Megkérdőjelezné valaki, hogy Liszt Ferenc Magyar volt? Pedig a mester csak 59 évesen kezdett el Magyarul tanulni, és soha nem sikerült tökéletesen elsajátítani a nyelvet, viszont úgy élte le az életét, hogy mindvégig Magyarnak vallotta magát. Gondolhatunk itt még azokra, az 56-os emigránsok gyerekeire, unokáira, akik esetleg egy szót se beszélnek már Magyarul, mégis szüleik, nagyszüleik révén büszkén Magyarnak vallják magukat.
Ezzel szemben itt vannak Beloiannisz falu lakói. Görögök, nem Magyarok, pedig a nyelvet tökéletesen beszélik, a fiatalok már anyanyelvként, és mégsem lettek Magyarrá. Tudok olyan, Izraelbe kivándorolt, Magyar zsidó családról, akik nem hajlandók többet megszólalni anyanyelvükön, még egymás közt sem, és tagadják Magyarságukat, az itteni meghurcoltatása okán.
Ahogy az utóbbi idők eseményeit elnézem, attól se lesz valaki magyarrá, hogy rovásír, hogy ősi jelképeket hurcolva turult reptet, piros-fehér csíkokat húzva mezőgazdasági terményeket és a drága magyar anyaföldből kiforgatott köveket hajigálva acsarog. Ezt bárki megteheti, ehhez nem kell magyarnak lennie.
Végül arra a következtetésre jutottam, amihez hozzásegített, Liszt, Beloiannisz lakói és nem utolsó sorban az az 5 éves forma néger kisfiú, akit március 15-én láttam, aki büszkén viselte a kokárdát és tűzte Magyar zászlócskáját az 1848-as honvéd sírok közé, hogy egy embert a tudata tesz egy nemzethez tartozóvá. Ahogy Beloiannisz lakói megmaradtak Görögnek, ugyan úgy lesz Magyarrá mindenki, aki valami okból Magyarnak érzi, Magyarnak vallja magát. Mindenki, akit vigyázzállásba tud húzni a Himnuszunk felcsendülése, mindenféle megkülönböztetés nélkül.
Mélységesen elszomorít, hogy vannak emberek, akik Magyarságtudata eddig tejed, hogy mocskolódó SMS-eket bír csak írni, ellenséget látva ott ahol nincs is.
Csak tippként gondolom, ugyan ez a hős Magyar már koránt se lenne odáig Magyarságáért, ha valami vásárlási szentéjben, Magyarként csak Magyar árut vehetne. Kíváncsi lennék, milyen gyorsan tagadná meg magát, mert a Magyar árukat leszarozni van olyan divatos, mint a buzizni, cigányozni, zsidózni. Magyar áruval megjelenni Magyarországon nem elég trendi. Pedig azzal nagyobb Magyar lehetne, többet tenne az országért mint ezzel a mocskolódással, hisz magyar terméket véve segítené a gazdaságot ezzel segítve hőn imádott hazáját.