2008. március 28., péntek

ICA ZSÚR

Három éves lett az Irodalmi Centrifuga! A születésnapot az eddigi meghívottakkal és a közönséggel közös múltizédő és a jövő terveit bemutató esten ünnepli Bódis Kriszta és Gordon Agáta a Centrálban.


Hetedik féléve zavarja a vizet Bódis Kriszta és Gordon Agáta Irodalmi Centrifugája a Centrál Kávéházban. A három éves rendezvénysorozat ma ünnepli harmadik születésnapját, melyre szeretettel várja az érdeklődő felnőtteket és gyerekeket díjátadásra, honlap-bemutatásra, koccintásra, beszélgetésre.

Meglepetésparti!
Ha Te is meglepetést akarsz okozni nekünk, arra kérünk, hogy néhány mondatban idézd fel a saját centrifuga élményed!
Soraiddal emeled az est fényét, kíváncsiak vagyunk a benyomásaidra, és honlapunkra is feltesszük a szöveged!
Ha nem jutna eszedbe semmi közös élményünkről, a következő javaslatokkal inspirálunk: A centrifuga gyümölcse, Egy estém Icával, Kifacsarva, Icavízió, Veszedelmes centrifuga, Ica felkavart...

A Centrifuga története, jövőképünk és lehetőségeink, a honlap bemutatása... néhány lehetséges irány, amelyen közösen elindulhatunk.


Az Irodalmi Centrifuga harmadik évébe lépve úgy döntött, nagykorúsítja magát, s ezt egy díjjal kívánja ünnepelni, melyet a három év alatt hozzá látogató szerzők közül háromnak ítélt oda harmadik születésnapján. A díjazottakkal és a centrifuga motorjaival találkozva mindenki kifejtheti ICA-élményét.

Az Irodalmi Centrifuga nyilvános és ingyenes.

Nincsenek megjegyzések: